Milletvekili Aday Adayı Cansel Kuzu’dan AFİHAD’a ziyaret

 

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Canser  Kuzu her geçen gün ziyaretlerine bir yenisi daha ekliyor.

 

Ziyaretleri kapsamında bu gün Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneğini AFİHAD’ı  Ziyaret eden Kuzu İnternet haberciliğin öneminden bahsederek şu ifadelere yer verdi.


“ Değerli arkadaşlar, sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımız sizlerin sıkıntısını çok iyi biliyorum, zor şartlar altında insanlara haber ulaştırıyorsunuz emeğinizin karşılığına da alamıyorsunuz bunu da biliyorum.


İnşallah nasip olursa, Meclis çatısı altında göreve gelirsem sizlerin sıkıntıları ve sorunları adına elimden ne gelirse yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.Ben nasip olurda seçilirsem, insan odaklı ve hizmet odaklı çalışacağım tüm sorunları göz önünde bulundurarak,gereken adımları ona göre atacağım bu konuda sizlere gereken sözü şimdiden veriyorum” Dedi.


Dernek Başkanı İsmail Ögeday ise, Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri konusunda Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Aday adayı Canser Kuzu'ya bilgiler aktardı.


Ziyaret son derece samimi ve sohbet havasında gerçekleşti. Ziyarette Canser Kuzu’yu Afihad Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Time genel koordinatörü İsmail Ögeday,Afyon Manşet Haber sahibi Mustafa Dağhan, Afyon Net Haber sahibi İlhan Kavak, Medya Afyon.com internet sitesi sahibi Numan Bangir,Afyon Flash haber sahibi ve TRT Afyon temsilcisi Arif Yavuz,Afyon Prestij .com haber sitesi sahibi, Ramazan Gölcük, İscehisar Haber.Net ve aynı zamanda İscehisar Anadolu Ajansı Muhabiri Hakan Şimşek karşıladı.


Ziyaret gündemdeki konular ve karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi