MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AKKUŞ, STK TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaret turuna çıkan Mevlüt Akkuş, protokol heyetinin ardından sendika, dernek ve odaları başkanlarını ziyaret etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mevlüt Akkuş,  sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamlarında ziyaret etti. Protokol ziyaretlerinin ardından sendika, dernek ve oda başkanlarına yönelik ziyaret turuna çıkan Milletvekili aday adayı Akkuş, ilk olarak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını (SMMMO) ziyaret etti. Oda yetkilileri tarafından karşılanan Akkuş, kendisinin de odaya kayıtlı muhasebeci ve mali müşavir olduğunu hatırlattı. SMMMO’nun ardından Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Emin Birliktir’i de ziyaret eden Milletvekili aday adayı Akkuş, Başkan Birliktir ile bir süre fikir alış verişinde bulundu.

 

BÜYÜK BİR AİLESİNİZ

Türkiye’de ve Afyonkarahisar’da en çok üyesi bulunan Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Milletvekili aday adayı Akkuş, İl Temsilcisi Abdülkadir Hız ve yönetimi tarafından karşılandı. Sendika çalışmaları hakkında Akkuş’a bilgiler veren Hız, büyük aile olduklarını vurguladı. Memur-Sen ailesinin her zaman adaletten ve demokrasiden yana olduğunu belirten Akkuş, “Büyük bir aileyi ziyaret ediyorum. Gerçekten büyük bir heyecan duydum. Sendikanız adaletten ve demokrasiden taviz vermeden büyük bir özveri ve gayret içerisinde çalışıyor. Sizlerin ülkemizin selameti için nasıl büyük çabalar gösterdiğinizi biliyorum. Allah (c.c) yolunuzu ve yolumuzu açık etsin” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi