MİLLETVEKİLİ AÇBA, “MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZIN YANINDAYIM”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Doç. Dr. Sait Açba, Milletvekili adaylarına destek vermek için seçim çalışmalarına katıldı. Ziyaretlerde konuşan Açba, “AK Parti Milletvekili olarak, milletvekili adayı olan arkadaşlarımın her zaman yanındayım” dedi.

 

24. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Doç. Dr. Sait Açba, TBMM’deki yoğun temponun ardından Milletvekili adaylarına destek vermek üzere çalışmalara katıldı. AK Parti Milletvekili adayları Halil ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder’e, 7 Haziran seçimleri öncesi destek veren Milletvekili Açba, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Türkeli gazetesine ziyaretlerde bulundu.

 

DESTEK VERMEK İÇİN BURADAYIM

İlk olarak AGC Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Açba, TBMM’deki yoğunluğun ardından milletvekili adaylarına katkıda bulunmak için Afyonkarahisar’a geldiğini söyledi. AK Parti Milletvekili adaylarının her zaman destekçisi olduğunu anlatan Açba, “7 Nisan tarihinde genel merkezimiz Milletvekili adayları kesin listesini açıkladı. Milletvekili adaylarımız merkezde, ilçelerde, belde ve köylerde çalışmalarına başladı. Bizlerde adaylarımıza destek ve katkıda bulunmak için TBMM’deki yoğun çalışmaların ardından Afyonkarahisar’a geldik. Her zaman Halil Ürün, Ali Özkaya, Akif Özkaldı, Fatih Bede beyefendi ile Remziye Sıvacı hanımefendinin yanında olduğumu belirtmek isterim” diyerek konuştu.  Milletvekili Sait Açba’nın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Güzbey, Açba’nın Afyonkarahisar’a büyük hizmetler yaptığını söyledi.

 

TÜRKELİ GAZETESİ ZİYARET ETTİ

AGC ziyaretinin akabinde Türkeli Gazetesi Sahibi Hacı Hakkı Özsoy’u ziyaret eden Milletvekili Sait Açba, Özsay’a ve Türkeli ailesine çalışmalarında başarılar dileyerek, Milletvekili adaylarının yanında olduğunu bir kez daha dile getirdi. Milletvekili adayı Açba’ya ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi