“Milletin parası ile millete ağalık yapılmaz”

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül, gündeme ilişkin basın açıklamasında:

“ÇALIŞANLARIN VE EMEKLİLERIN KAYBI

Ülkeyi idare edenlerin işçiye, memura ve emekliye zam diye verdiği tutar yine onların cebinden fazlası ile alındı ve alınmaya devam ediyor. Fakir, fukaraya vermek sevaptır diyerek milletini küçük görenler bilsinler ki kendi ceplerinden sadaka ve hayır veya hasenat dağıtmıyorlar. Milletin parası ile millete ağalık yapılmaz. Sözü biten bu idarecilerin artık millete vereceği de bitmiştir. Öncelikle insanca bir yaşam temin edilmeden huzurlu bir toplum olmaz. Açlığa mahkûm edilmiş halk önce ekmek ister. Biz milletimize hem ekmeği hem de hürriyeti vereceğiz. Ekmeği hürriyetten ayırmayacağız. İkisi arasında tercihe zorlayanlardan olmadık ve olmayacağız. Aziz milletimiz telaş etmesin gelecek olan her şey yakındır.

BELEDİYE ŞEHİR ÇARŞISI YIKIMI

Bu iktidar sahipleri genelde ve yerelde milletle istişare etmeyi, milleti muhatap alıp konuşmayı, milleti bizzat dinlemeyi unutmuşlar ve terk etmişlerdir. Onun için vatandaşın tam olarak ne dediğini ve ne istediğini anlayamamaktadırlar. Kentimizde yıkımına başlanan 2.Belediye Şehir Çarşısında mağdur edilen esnafın söylediği de budur. Biz vatandaşa rağmen istediğimizi yaparız anlayışı ile devlet idare edilmez. Esnafın hak ettiğini vermeden, ona yeni bir kapı açmadan, onu razı etmeden yapılan işlerden hayır gelmez ve bugüne kadar da hayır gelmemiştir. Günün verdiği imkânları vatandaşın ve esnafın aleyhine kullananlar zamanı geldiğinde mahcup ve pişman olacaklardır.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Ülkemizin hafızası kritik zaman ve dönemlerde yaşanan kötü hadise ve olaylarla doludur. Bu olaylardan demokrasimiz zarar görmüş, hukuk ve adalet mekanizmamız yara almıştır. Toplumumuz içine bir güvensizlik ve korku duygusu aşılanmıştır. Tarihi tekerrür ettirmemek öncelikle günün yetki sahiplerinin mesuliyetidir. Buna engel olmak için Doç.Dr. Sinan ATEŞ cinayeti tüm yönleri ile aydınlatılmalı ve suçlular kim olursa olsun cezalandırılmalıdır. Sadece adalet değil tam adalet sağlanmalıdır.”dedi

Editör: Haber Merkezi