“Milletimiz ile 2023’e Emin Adımlarla Yürüyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

İlçe, Köy ve Belde programlarını sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya, geçtiğimiz hafta da yoğun programına devam ederek, Evciler, Başmakçı ve Dinar ilçelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Programları esnasında esnaflarıda dinleyerek, sorun ve taleplerle tek tek ilgilenen Milletvekili Özkaya, “Esnafımız, sanayicimiz ve üreticilerimiz ile 2023’e emin adımlarla yürüyoruz” dedi. Evciler ilçesinde bir çok köyde program gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya gelen, köylerde, vatandaşları ve muhtarları dinleyerek çözüm üreten Milletvekili Özkaya, “Vatandaşlarımız AK Parti varsa, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan var ise çözüm ve umut var diyor. Bizde vatandaşlarımızın yanında onnların sorun ve taleplerini yerinde çözmenin gayreti ile, yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları konuşuyoruz. Milletimiz ile 2023’e emin adımlarla yürüyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya’ya Evciler programında Evciler İlçe Başkanı Şener Çalışan, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş ve partilileri eşlik etti.

“Başmakçı’ya TOKİ ile Sanayi Sitesi Kazandıracağız”

Başmakçı ilçesinde esnaf ziyareti ile programına başlayan Milletvekili Özkaya, buradaki esnafların yeni sanayi sitesi talebine karşılıksız kalmayarak, “İnşallah Başmakçı ilçemize TOKİ vasıtası ile güzel bir sanayi sitesi kazandıracağız. Bu noktada esnaflarımız da başvurularını kaymakamlığımıza yapsınlar. İnşallah modern ve ilçemize yakışır küçük sanayi sitesini burada inşa ettireceğiz” dedi. Milletvekili Özkaya, köy ziyaretlerini burada da gerçekleştirerek, yapılan çalışmaları ve yapacaklarını anlatmayı sürdürdü. Milletvekili Özkaya’ya, Başmakçı programında AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Kök, İGM Üyeleri ve partililer eşlik etti.

“AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza olan Güven Her Gün Artıyor”

Dinar ilçesinde de yoğun bir program gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, burada vatandaşlarla buluşmayı sürdürdü, ilçedeki düğünlere de katılarak, taziye ziyaretlerini de ihmal etmedi. Yoğun programında binlerce vatandaş ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya, “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Halkımızın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan inancı ve güveni gün geçtikçe artıyor. İnşallah bugünler 2023’ü bizlere müjdeliyor. Üreticilerimiz, köylülerimiz, çiftçilerimiz ve Afyonkarahisar’ın tamamı için biz çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın bunu görmesi, takdir etmesi bizlere ayrı bir güç ve enerji veriyor. Cumhurbaşkanımız liderliğinde 2023’e halkımız ile birlikte yürüyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya’ya Dinar programında Dinar AK Parti ilçe Başkanı İdris Er, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve partilileri eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi