MHP’li Taytak’tan ABD Ankara Büyükelçiliği’ne sert tepki


MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından, FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik paylaşımına yaptığı beğeniye sert tepki gösterdi. Taytak, “Liderimiz Bahçeli'nin ismini ağzınıza alırken bir değil bin kez düşüneceksiniz” dedi.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından, FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medya hesabından ABD Ankara Büyükelçiliği’ne sert tepki gösterdi.

“Bütün planları Allah'ın izniyle bozacağız”
MHP'li Taytak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde; “Yanlışlıkla atılan füzeler, yanlışlıkla çizilen haritalar, yanlışlıkla beğenilen tweetler… ABD'nin "Bahçeli’siz MHP, MHP'siz Türkiye" planı hep devam ediyor, her şey ortadadır, bütün planları Allah'ın izniyle bozacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin ismini ağzınıza alırken bir değil, bin kez düşüneceksiniz, sizinle hesabımız hiç bitmeyecek. Günlerdir Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin sağlığı üzerinden ortaya atılan tezviratlar, FETÖCÜ soysuzların ortaya saçılıp her gece kin kusması, ABD'nin tweet beğenmesi, yalandan bir özür, yakılmaya çalışılan fitne ateşi. Siz yakın, biz söndüreceğiz, and olsun ki, şart olsun ki, hainleri ve onların destekçilerini yeneceğiz. FETÖ denilen sümüklü şeytanı topraklarında kendi güvenlik güçleriyle koruyan ABD, topraklarımızda, coğrafyamızda hesap yapan ABD, ülkeye taşeron terör örgütleri ile FETÖ ile PKK ile her gün örtülü şekilde saldıran ABD,"şehven" partimize ve onun şeref abidesi Lideri Devlet Bahçeli’ye olan düşmanlığını ilan etmiştir. ABD, PKK, FETÖ, CHP, İP, HDP, Davutoğlu, devlet düşmanları, vatan hainleri. Hepinizle görülecek hesabımız vardır, istediğiniz kadar esin, yel kayadan toz alır. Bir tilki hükmü varsa, bir kurt töresi vardır, bir bozkurt töresi vardır” dedi.

Editör: Haber Merkezi