MHP’li Taytak, yine “Yılın En”i seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2021 yılında olduğu gibi, 2022 yılında da yılın en başarılı milletvekili seçildi. Afyonkarahisar’da bağımsız gazetecilerin oluşturduğu İnternet Medya Platformu tarafından ‘Görevinde Yılın En İyi Milletvekili’ ödülü alan Milletvekili Mehmet Taytak, ayrıca Türkeli Gazetesi tarafından da ‘Yılın Sorun Çözeni’ ve Gazete 3 tarafından ‘Yılın En Etkin Milletvekili’ seçilmişti.

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren bağımsız gazeteciler Sait Karaduman, Saadettin Ulusoy, Ahmet Uçmak ve Hüseyin’in Güner’in oluşturduğu İnternet Medya Platformu tarafından, eğitimden spora, ekonomiden sağlığa kadar halkın her kesimin sorunlarına dokunan ve çözüm bulan, halkın taleplerine duyarsız kalmayan, belediye başkanlarının sürekli kapısını çaldığı, mermercilik sektörünün bürokratik sorunlarına çözüm bulan, sucuk üretimi yapan firma yöneticilerini ilgili yetkililer ile bir araya getirerek yönetmelik değişikliği ile mağduriyetlerinin giderilmesini sağlayan, Afyonkarahisar tarihine, kültürüne katkılarda bulunan ve ilgili kurumla çözme yoluna giden ve ilimize lise, anaokulu ve uygulama oteli yapılması konusunda yer tahsisleri yaptıran, okullarımıza ek ödenek sağlayan, öğrencilerimizin talep ve isteklerini yerine getiren, Afyonkarahisar halkının evladı, abisi, amcası ve kardeşi olan, milletvekili seçildiği günden bugüne Ankara’daki bürokratik çevresini Afyonkarahisar’ın hizmetine sunan Milletvekili Taytak’a ‘Yılın Başarlı Milletvekili’ ödülü verildi.

Taytak yine yılın vekili seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, geçen sene olduğu gibi 2022 yılında da yılın en başarılı milletvekili seçildi. Taytak’a ödülünü Vali Yardımcısı Mehmet Keklik takdim etti. İnternet Medya Platformuna teşekkür eden Milletvekili Taytak, “Ben hayatım boyunca bana verilen bir işi hafife almadım. Hiçbir kardeşimizin işini önemsememezlik yapmadım. Çalışma arkadaşlarıma şunu söylemişimdir; Afyonkarahisar ilimizde yada başka bir ilden gelen ve bize iletin talep vefadır, bu bize iletilmiştir. Bizde bu konuyu iletilmesi gereken yerlere iletmek durumundayız. Neyi başarırsanız başarın, arkanızda mutlaka birileri vardır. İşte yanımda olan, yanımda yürüyen teşkilatlarıma, arkadaşlarıma, bana dualarını eksik etmeyen tüm hemşerilerime, ayrıca bize bugünü yaşatan İnternet Medya Platformu yetkililerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ankara’da, Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğim” dedi

Editör: Haber Merkezi