MHP’li adaylar Ataköy halkıyla buluştu

Seçim çalışmaları başladığı günden bu yana dur durak bilemeden ziyaretlerini sürdüren MHP milletvekili adayları önceki gün akşam Ataköy mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı Milletvekili adaylarıyla birlikte Ataköy Mahallesi sakinleriyle önceki gün akşam bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen mahalle ziyaretine Milletvekili Adayları Turan Civelek, Muharrem Günay ve Ersan Özgür katıldı. Muhtarlık binası önünde vatandaşlara seslenen Adayların ortak mesajı; ‘Milliyetçi Hareket Partisine oy çağrısı’ oldu.

“DEVLETİMİZİN YANINDA HER ZAMAN DİK DURUŞUMUZU SERGİLERİZ”

Mahallede ilk konuşmayı İl Başkanı Mehmet Kocacan gerçekleştirdi. ‘Biz her zaman devletimizin yanında dik duruşumuzu sergileriz’ diyerek konuşmasına başlayan Başkan Kocacan: “27. dönem milletvekili seçimlerine 3 günümüz kaldı. Tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı bir kez daha sunmamız lazım. Çünkü 15 Temmuz gibi çok önemli bir badireyi hep beraber Afyonkarahisar’da çok sıkıntı olmasa da Türkiye genelinde çok sıkıntılı bir halen kurtulduk. Şimdi de bunu tamamen Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üzerinden bertaraf etmek üzere hepimiz çaba sarf ediyoruz. Sizlerin bu seçiminde Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanlık sistemiyle ilgili yeni sistemde halini tavrını belirlemeniz tamamen oylarınızla sandıktan çıkacak karara bağlı. Biz her ne çıkarsa çıksın milletin bize göstermiş olduğu tevazua oyları ne olursa olsun başımızın tacı biliriz. Devletimizin milletimizin yanında dik duruşumuzu yine sergileriz” dedi.

“ÇİFTÇİMİZİ RAHATLATACAĞIZ”

Kocacan’ın ardından bir konuşmada MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek gerçekleştirdi.Hayvancılıkla uğraşanların rahatlayacağı müjdesini veren Civelek: “Afyonkarahisar’ımızın yüzde 70’i geçimini hayvancılıkla sağlıyor. Ataköy’de de var. 24 Haziran’dan sonra hayvancılıkla ilgili problemlerin tümünün çözümü noktasında benim ehli olduğumu biliniz. Yani işi ehline veriniz. Önümüzdeki seçimler kritik bir dönüm noktasıdır. Vatandaş vereceği oyla hem önündeki 5 yılı programlayacak. Hem de geleceğine sahip çıkacak. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak geleceğin teminatıyız diyoruz. Hayvancılıkla uğraşanlar vergilerin altında eziliyor. İnşallah çiftçiye MHP’nin sözüdür. Çiftçiye mazotun vergisi kalkacak. Yemde, gübrede tohumda vergiler yeniden düzenlenecek. Bu sayede çiftçimiz rahatlayacak” diye konuştu.

“MHP ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

  1. Milletvekili hedeflerinin 6-0 olduğunu kaydeden Milletvekili Adayı Muharrem Günay’da: “Milliyetçi Hareket Partisi bu devleti bu milleti bu bayrağı, bu ezanı, bu kuranı karşılıksız sevenlerin partisidir. Canın seve seve karşılıksız verenlerin partisidir. 24 Haziran akşamında MHP’yi sizlerin vereceği oylarla desteklenmesi gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin teminatıdır ve sigortasıdır. MHP milletin aydınlık geleceğinin garantisidir. Bu bakımından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan beye oy verirken Milletvekilli seçimlerinde MHP’ye oy vermenizi hepinizden ayrı ayrı istiram ediyor hepinize salam ve saygılılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“İŞSİZİMİZE İŞ, AŞSIZIMIZA AŞ VERECEĞİZ”

Ziyarette son konuşmayı Milletvekili Adayı Dr. Ersan Özgür gerçekleştirdi. Vatandaşların daha rahat hayatlarını sürdürmelerine yönelik bir çok projeyi hayata geçireceklerinden bahsederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Milliyetçi Hareket Partisi milli ve yerli bir partidir. Milli ve yerli olan insanların partisidir. Biz biliyoruz ki biz biliyoruz ki Ataköy halkıda yerli ve millidir. Milli ve yerli olan parti MHP’yi destekleyeceklerinden şüphemiz yoktur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarakprojelerimizle geriliyoruz. Bugün insanlarımızın en önemli sorunu işsizliktir. İşsizliğe çözüm istihdam alanları oluşturacak yeni projelerdir. Biz bu inançtayız ve projelerimizle geleceğiz. Her ilçemizde hangi konuyla ilgili ürün üretiliyorsa o konuda projeler üreteceğiz. Bu projeler Avrupa Birliği hibe destekleri çerçevesinde yararlanarak çok daha düşük maliyetli projeler hayata geçireceğiz. Bu alanlarda çok geniş istihdam alanları oluşturarak işsizimize iş aşsızımıza aş vereceğiz.”

Editör: Haber Merkezi