MHP’den Zeybek Başkan’a Ziyaret

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimi Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimini misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette şehrimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Mehmet Zeybek İl Başkanı Kocacan ve yönetimine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Zeybek Başkan açıklamasında; “Cumhur ittifakı ortağımız MHP’nin İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimine teşekkür ediyorum, Türkiye’miz ve Afyonkarahisar’ımız için el ele gönül gönüle çalışmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifakının gücünü şehrimizdeki çalışmalara da yansıtıyoruz. Zaman zaman bir araya gelerek memleketimiz için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sevdamız Afyon diyerek var gücümüzle çalışmaya devam, nazik ziyaretleri için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan’da kabulleri için Başkanımız Zeybek’e teşekkür ederek, Cumhur İttifakı birlikteliğinin yerelde de devam ettiğini, birlikte güzel işlere imza attıkları ifade etti. Kocacan; “Başkanımız şehrimiz için gece gündüz çalışıyor, emeklerinden dolayı kutluyorum. El birliği ile güçlerimizi birleştirerek memleketimiz için gereken ne varsa yapmaya hazırız. Her zaman bu şehir için en iyisi ne ise onu yapmaya gayret sarf ediyoruz. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi