MHP'den belde belde ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı “Ramazan Programları” ile iftar sonrası merkeze bağlı belediyeleri geziyor.

Gezilere MHP Afyonkarahisar milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katılıyorlar.

Konuyla ilgili olarak MHP İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ziyaretlere vatandaşlarımızın samimi ve sıcak bir ilgisi var. Genellikle hafta sonları yapılan kasaba ziyaretlerinde öncelikli olarak MHP’li belediye başkanlıklarının bulunduğu kasabalardan başlandığı, ziyaretlerin diğer kasabalarla ve ilçelerle devam edileceği belirtildi.
Ziyaretleri değerlendiren İl başkanı Aziz Aslan, "Güzel bir uyum, birlik, beraberlik ve ahenk içerisinde adına “Ramazan ziyaretleri” dediğimiz bu programlarda öncelikli olarak belediye başkanlıklarımızın bulunduğu beldelerden başlamak üzere merkeze bağlı beldeler ve daha sonra ilçelerimizin ziyaretleri şeklinde devam edecek. İlk olarak Susuz, Işıklar, Sülümenli ve Fethibey kasabalarını her gün bir kasaba olmak üzere ziyaret ettik. Saat 21,15 te partimizin önünden hareket ediyoruz. Teravih namazını vatandaşlarımızla birlikte kıldıktan sonra hep birlikte çay içip sohbet ediyoruz" dedi.

Belediye başkanlarımız ile birlikte kasaba halkının da problemlerini dinlemiş oluyoruz diyen Aslan, "Vatandaşlarımız bizleri çok samimi ve sıcak karşılıyorlar. Ziyaretlerimizden çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bu hafta ise Cuma günü Gebeceler, Cumartesi günü de Beyyazı kasabalarımızı ziyaret edeceğiz. İsteyen tüm gönüldaşlarımız bizlere katılabilirler" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi