MHP Seçim Kampanyasını Kocatepe'den Başlattı

MHP Afyonkarahisar il başkanlığı, 1 Kasım seçim kampanyasını Büyük Taarruz'un yönetildiği Kocatepe'den başlattı.

Sabah saatlerinde 1874 rakımlı Kocatepe'ye çıkan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, milletvekili adayları Mehmet Parsak, Kemalettin Yılmaz, Selcen Karaer, Uygur Temizer ve Ertuğrul Sevim'e partililer ve milletvekili aday adayları da destek verdi.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün savaşı izlediği siperleri ziyaret eden MHP heyeti, Kocatepe'den Afyonkarahisar ve Yunan cephesinin yarıldığı Sincanlı Ovası'na baktı. Atatürk ve silah arkadaşları ile Kurtuluş Savaşı ve terör olaylarında şehit düşenler için topluca dua eden MHP'liler, güçlü rüzgara rağmen bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

1 Kasım'da gerçekleştirilecek seçime Kurtuluş Savaşı ruhuyla hazırlanacaklarını söyleyen İl Başkanı Raşit Demirel, "7 Haziran seçimlerinde 1999 ruhuyla seçime hazırlanacağımızı ve seçimi alacağımızı söylemiştik. Şimdi üslubumuz değiştirmek durumundayız. Ülkenin durumunu gördüğümüz için Kurtuluş Savaşı ruhuyla 1 Kasım seçimlerine hazırlanıyoruz. Bunun için seçim kampanyasına Kocatepe Şehitliği'nde başladık. Ülkemiz için, davamız için hayırlı olsun. Gazamız mübarek olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi