MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SEVİM’E EMİRDAĞ’DA BÜYÜK DESTEK

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim seçim çalışmaları kapsamında Emirdağ ilçesini ziyaret etti.

Seçim ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim Emirdağ ilçesini ziyaret etti.  Sevim’e ziyaretlerinde MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İl Başkan Yardımcıları Süleyman Karaca ve Mevlüt Keskin, MHP Milletvekili Adaylarından Ahmet Biçer, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, Emirdağ ilçe teşkilatı, Emirdağ İl Genel Meclisi üyesi Recep Çelik ve partililer eşlik etti. Ziyaretlerinde parti politikaları ve parti seçim beyannamesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sevim özellikle terörle mücadelede iktidara geldiklerinde parti olarak yapacaklarını anlattı.

“ÇÖZÜM” REZALETİNE SON VERİLECEK 

İktidara geldiklerinde terörle mücadele konusunda önemli adımlar atılacağını söyleyen Sevim; “Milli bütünlüğümüzü hedef alan ve “çözüm” rezaleti altında yürütülen müzakereye son verilerek ihanet süreci tamamen bitirilecektir. Türkiye’nin her noktasında huzur ve güven yeniden ve kalıcı bir şekilde tesis edilecektir. Bu amaçla, öncelikle her türlü terörün kökü süratle kazınacak, ülkemize tehdit oluşturan içeride ve dışarıdaki terörist unsurlar etkisiz hale getirilecek, hainlerin mutlaka Türk yargısı önünde hesap vermeleri sağlanacaktır. Teröre ve teröriste yataklık eden, hamilik yapan, destekleyen, arka çıkan, göz yuman, açık ya da gizli işbirliği içinde olan, her türlü kaynak sağlayan, sempati besleyen bütün kişi, kurum, kuruluş, kesim, topluluk, cemaat ve benzeri unsurlar yargı önüne çıkarılacak ve ihanet sürecindeki payları ölçüsünde cezalarını göreceklerdir” dedi.

MİLLETİMİZ TERÖR BELASINDAN KURTARILACAK

Terörü ve şiddeti bir yöntem olarak benimseyen ve amacına ulaşmak için bunları meşru gören anlayışı, Türkiye Cumhuriyetinin bekasına, milletimizin huzuruna, güvenliğine ve insanlığa ciddi bir tehdit olarak görmekteyiz” diyen Sevim; “Terörü, insanımızın can ve mal güvenliğini, milli birliğimizi,  demokrasimizi ve ekonomik gelişmemizi tehdit eden en büyük tehlike olarak kabul eden Partimiz, terörle mücadeleyi hiçbir şartta ihmal edilmemesi gereken milli bir politika olarak ele alacaktır. Bu kapsamda terör belasından ülkemizi kurtarmak için etkili, sonuç alıcı ve çok boyutlu politikalar uygulanacaktır. Günlük siyasî kaygılardan arındırılmış uzun vadeli ve istikrarlı millî ve etkin bir terörle mücadele politikası geliştirilecek ve uygulanacaktır” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEDE VATANDAŞLA TERÖRİST BİRBİRİNDEN AYRILACAK

Terörle mücadele “top yekûn mücadele” olarak ele alınacaktır” diyen Sevim; “Terörle ve teröristlerle etkin bir şekilde mücadelede edilirken, vatandaşların can ve mal güvenliği öncelikle temin edilecek ve zarar görmelerine fırsat verilmeyecektir. Terörle mücadele sırasında haksızla haklı, suçsuzla suçlu ayırt edilecek ve mücadele hukuk devletinin yöntemleriyle kararlı bir şekilde sürdürülecektir. Terörün bitirilmesi için devletin güvenlik güçleriyle meşru zeminlerde ve tüm ülke sathında etkili bir mücadele verilecektir. Terörle mücadele, güvenlik birimlerinin yürüttüğü mücadelenin yanı sıra, istismar edilen ve bu nedenle terörü besleyen unsurların ortadan kaldırılmasına dönük olarak ekonomik, sosyal, psikolojik, idari, demografik ve kültürel etkenlerin ortadan kaldırılması temelinde yürütülecektir. Bu amaçla, geniş kapsamlı bir ekonomik ve sosyal kalkınma programı, gerekli mali destek ve kaynaklarla uygulamaya konulacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi