MHP'liler, ‘Kesişme iyi ki varsın Eren’i izledi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl ve ilçe teşkilatı ile Ülkü Ocakları İl teşkilatlarının katılımı ile 2017’de Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

11 Ağustos 2017 yılında Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan, "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Fevzi Kartal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, KAÇEP üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kaan Diler ve yönetimi, aileleri ile birlikte izledi.

“PKK terör örgütünün gerçek yüzünü anlatıyor”

Sinema filminde PKK terör örgütünün gerçek yüzünün anlatıldığını söyleyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, organizasyonu düzenleyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Kocacan, “MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatı olarak Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçik'in girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan sinema filmini izledik. Gerçekten zaman zaman duygusal anlar yaşadık. Filminde PKK terör örgütünün gerçeğini şehit Eren Bülbül’ün ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kahramanlığına tanık oldu. Tüm vatandaşlarımızın filmi izlemesini tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi ki varsın Eren diyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

“Keşke Eren kardeşimiz gibi herkes bu vatanın yıkılmaz bütünlüğünü anlaya bilse”

Duygusal anların yaşandığı film sonrası açıklama yapan Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, “Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak daha 15 yaşında vatan severliliği ile anılan, hainlerin açtığı ateş sonucunda şehit edilen kardeşimiz Eren Bülbül'ün anısına çekilmiş filmi seyretme imkanımız oldu. Keşke Eren kardeşimiz gibi herkes bu vatanın yıkılmaz bütünlüğünü anlaya bilse. Daha o yaşta kendisi vatan uğruna şehit edilmiş Eren kardeşimizi ve Jandarma Başçavuş Ferhat Gedikli'ye ve tüm şehitlerimize ve yine Ülkücü Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi