MHP KADIN KOLLARINDAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı il başkanlığı önünde şehitlerimiz için lokma döktü.

Son günlerde yaşanılan üzücü terör olayları sonrasında şehit olan kahraman askerlerimiz için anlamlı bir etkinliğe imza atan MHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Raziye Akalın öncülüğünde üyeler ile birlikte MHP İl Başkanlığı önünde şehitlerimizi rahmetle anmak için lokma döktü.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak konuşan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Raziye Akalın şunları ifade etti; “Memleketimizin yangın yerine döndüğü bu günlerde şehitlerimizin acısı analarının ocaklarına kor ateş gibi düştü. Şehitlerimizin ruhuna fatiha niyetiyle lokma döküp dağıttık. Aynı zamanda bunun gibi çalışmalarımızın arkası gelecek. Analar bundan sonra ağlamasın diyerek, dualarımızla dileklerimizle böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız, dualarımız iyi dileklerimiz onlarla birlikte, Allah ailelerine sabır versin, analar ağlamasın dediler Anadolu’da ağlamadık ana bırakmadılar” dedi.

Ayrıca yapılan etkinliğe MHP Milletvekili Aday Adayı Selcen Karaer’de destek verdi.

Editör: Haber Merkezi