MHP İl Başkanı’ndan Konak’a teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan tarafından karşılanan MHP İl Başkanı Karagöz, referandum çalışmaları nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Milletimiz, Anayasa değişikliğine Evet diyerek onay verdiğini belirten Başkan Karagöz, “Bundan sonra ülkemiz güçlü ve hızlı kararlar alarak ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan istikrarlı bir şekilde büyüyecektir. Bundan sonra ülkemiz insanları birlik ve beraberlik içinde hareket ederek güçlü Türkiye hedefinde ilerleyecektir” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, evet diyen de hayır diyen de bu memleketin evladı olduğunu, hiç kimsenin toplumu ayırmaya, kutuplaştırmaya hakkı olmadığını sözlerine ekledi.

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak da ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek “Bizler baştan beri Evet yönünde tavrımızı ortaya koyduk. Değerli Başkanımız Mehmet Karagöz’ün de dediği gibi, evet diyen de hayır diyen de bu memleketin has evlatlarıdır. Bizler dün de ayırıma karşıydık, yarın da karşı olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi