MHP İl Başkanı Kocacan’dan Kurban Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların sevgilerin yoğrulduğu, sevinçlerin yoğunlaştığı, hürmet ve hatırlamanın daha bir ön plana çıktığı müstesna günler olduğu vurgulayan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan açıklamasında; "Bayram demek kucaklaşma ve kavuşma demektir. Bayram demek anlaşma, buluşma ve toparlanma anlamına gelmektedir. Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki mükellefiyeti bayramın gerçek anlam ve mesajında saklıdır. Bayram süresince tatil, akraba ve aile ziyareti maksadıyla yollara düşen vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını yeni acı ve kayıpların yaşanmaması için önemli görüyorum. Hac faraziyesi için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizin ibadetlerinin kabulünü Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygularla, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin, mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik eder, Cenab-ı Mevla'dan bizleri birlik ve beraberlik içinde daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Kocacan ayrıca bayramlaşma programının bayramın 2. Günü (12 Ağustos 2019 Pazartesi) Saat 14:00'te parti binasında yapılacağını belirterek Afyonkarahisar halkını davet etti.

Editör: Haber Merkezi