MHP İl Başkanı Kocacan’dan Ak Parti İl Başkanı Sezen’e ziyaret

Temelinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve milli dayanışma ruhu olan Cumhur ittifakı gün geçtikçe daha da güçleniyor. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Sezen, Cumhur ittifakının milli meselelere karşı son derece hassas olduğu olduğunu ifade etti.

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP İl Sekreteri Beytullah Bostancı da hazır bulundu. Burada bir açıklama yapan Başkan Sezen, “Cumhur ittifakı,teröre destek verenlerin, milletten öte gündemi olanların ve yabancı menşeli gizli hesapların olduğu yuvarlak masa ittifakı değildir” dedi.

“FETÖ ve PKK terör örgütlerine göz kırpıyorlar”

Sezen açıklamasında, “Biz Cumhur ittifakı olarak Akdeniz, Kıbrıs ve Ege'deki çıkarlarımızı korumayı sonuna kadar sürdürmeyi vaat ederken, birileri de siyasi gelecek ve oy kaygısı ile FETÖ ve PKK terör örgütlerine göz kırpmaktan utanmıyor. Bizim diğerlerinden farkımız da zaten burada ortaya çıkıyor” ifadelerine yer verdi.

“Milletin cebindeki paraya Cottarelli karar veriyordu, bunlar bunun hayalini kuruyor”

“Onlar, ellerini ovuşturarak ülkemizin diz çökmesini ve kendilerine altın tepside koltuk sunulmasını beklerken, biz ise ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisindeyiz” diyen Sezen şöyle konuştu: “Biz Cumhur İttifakı olarak 2023'e kadar ülkemizi ekonomik ve sosyolojik yönüyle dünyanın en gelişmiş ülkesi olmasını hedeflerken, onlar ise Ankara’dan öteye gitmemeyi, hatta kabuğuna çekilmiş bir ülke olmayı vaat ediyorlar. Ülkemiz bu zihniyetin eline düşerse bir gecede faizlerin yüzde 7500 seviyelerini gördüğü günleri yeniden yaşar. Bunu biz değil, kendileri açık açık ifade ediyorlar. Bir sunucu, bu ülkenin ihtiyaçları için nasıl kaynak oluşturabileceğini sorunca malum ittifakın temsilcisi üretim yapmak yerine borç alacağını açıklıyor. Yani IMF’nin boyunduruğu altına gireceğini vaat ediyor. Hatırlayın, bu ülke 20 sene önce IMF’den borç aldığında halkın ne yiyeceğine,ne giyeceğine, cebimizdeki paraya zamanın IMF Türkiye Masası Şefi Carlo Cottarelli karar veriyordu. Zira bu zihniyetin de Cottarelli’nin çantasını taşımaktan başka başarısı ve toplumda da hiçbir karşılığı yoktur.Cottarelli ve onun gibilerinyöneteceği bir Türkiye hayalini kurup sıranın kendilerine gelmesini bekleyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz. Bu yüzden Cumhur ittifakını her geçen gün daha da güçlendiriyor ve bağlarımızı daha kuvvetli hale geriyoruz.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sezen ve Kocacan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi