MHP İl Başkanı Aziz Aslan, ilçe ziyaretlerine başladı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, ilçe ziyaretlerine başladı.
Aslan, Dazkırı Belediye Başkanının bir yaralama olayına karışması ile ceza alması sonucu yeni seçilen belediye başkanının ve meclis üyelerinin çalışmalarını yerinde incelemek üzere ilk olarak Dazkırı’yı ziyaret etti.
Dazkırı MHP İlçe Başkanı Selahattin Şenocak'ın da katıldığı istişare toplantısında Belediye Başkanı Fahrettin Tuncer ve meclis üyeleri ile belediyede biraraya geldi.
Sonrasında Dazkırı ilçesi ve komşu ilçelerin ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri olarak kalabalık bir heyetle Denizli Sarayköy açık cezaevinde hükümlü bulunan Belediye Başkanı Güneş Zengin'i ziyaret ettiler.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aziz Aslan, şunları söyledi:
"İlçelerimizde partimizi temsil eden hangi kurumumuzda ne sıkıntı varsa anında müdahale ediyoruz. Dazkırı'da yeni seçmiş olduğumuz belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin birlikteliğine destek olmak için kendilerini ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında bilgi aldık. Dazkırı'daki esnaflarımızla istişare etmek fırsatı bulduk. Sonrasında civar ilçelerdeki temsilcilerimizi de alarak Denizli Sarayköy cezaevine gittik ve belediye başkanımızın zor gününde yanında olmak istedik. Parti içi uyumu ve kurumlar arası ahengi arzu ettiğimiz şekilde sağlayıp başarıyı hedefliyoruz. Ziyaretlerimiz diğer ilçelerle devam edecek."yeha
Editör: Haber Merkezi