MHP'den Ankara çıkarması
 
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl ve İlçe yönetimi MHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
 
MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiler. MHP Afyonkarahisar heyeti Ankara temasları kapsamında ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Ziyarette MHP Afyonkarahisar teşkilatının çalışmaları hakkında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye bilgiler veren MHP İl Başkanı Raşit Demirel, "Afyonkarahisar'da tüm teşkilatlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek ilimiz gündemi gerekse de ülke gündemi hakkında partililerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Özellikle teşkilatımızın tüm mensupları ile sıklıkla vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyor ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında gerekli girişimleri yaparak takipçisi oluyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, "Afyonkarahisarımızın partimiz açısından önemi büyüktür. Afyonkarahisar milliyetçiliğin en üst seviyede yaşandığı illerimizden birisidir. Gerek genel gerekse yerel seçimlerde Afyonkarahisarlıların partimize gösterdiği teveccühe layık olmak için ildeki tüm teşkilat mensuplarımızın hassasiyetle çalışmaları gerekmektedir" dedi.
MHP heyeti daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi grup toplantısına katılarak Genel Başkan Bahçeli'nin konuşmasını dinledi. Heyet ziyaretleri kapsamında MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak'la Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında bir araya geldi.
Ziyarette konuşan MHP Milletvekili Mehmet Parsak, "7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin ardından Ülkemiz ve Afyonkarahisarımıza hizmet ekmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afyonkarahisar teşkilatımızın ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. Tabandan tavana bir olarak ülkemiz için, milletimiz için, vatanımız için sen ben demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi