MHP, BELEDİYE BAŞKANLARINI VE İGM ÜYELERİNİ İHSANİYE’DE TOPLADI

                MHP İl başkanlığı her ay düzenli olarak yapmakta olduğu belediye başkanları toplantısının 7. sini İhsaniye İlçesi’nde il genel meclis üyelerinin de katılımı ile yaptı. Toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

                MHP il başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında yapılan ve üç mazeretli belediye başkanının ve bir mazeretli il genel meclis üyesinin dışında tüm belediye başkanları ve il genel meclis üyelerinin katıldığı toplantı hakkında Aziz Aslan şunları ifade etti; “ 30. Martta seçilmiş olan tüm Belediye başkanlarımız ile her ay toplanıyoruz. Daha önceki toplantılarımızı il merkezi, Dinar; Başmakçı, Çay, Emirdağ ve Kızılören ilçelerimizde yapmıştık. 7.sini İhsaniye ilçemizde gerçekleştirdik. İhsaniye Belediye Başkanımız Sayın Şaban ÇABUK ve İlçe başkanımız Ender Çiçek’in ev sahipliği yaptığı toplantımız gayet verimli geçmiştir. İhsaniye belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza meclis üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Gelenek haline gelmiş olan toplantımızın yanı sıra heyet olarak İhsaniye ilçemizde incelemelerde bulunduk. Başkanlarımızın ilçelerinde yapmak istediklerini de inceleme imkânı buluyoruz.

                Bu toplantılarımız düzenli bir şekilde devam etmektedir. Bu toplantımızı belediye başkanlarımız ve il genel meclisimiz ile birlikte yaptık. Her belediye başkanımıza ve il genel meclis üyemize sıkıntı ve önerileri hakkında söz verildi ve istişare edildi. Amacımız insanlarımıza hizmeti daha verimli, daha etkin ve daha hızlı nasıl götürebiliriz sorusuna elbirliği ile ve dayanışma halinde cevap bulabilmektir. MHP’nin tek amacı insana hizmettir. Belediye başkanlarımız ve il genel meclisi üyelerimiz de bu yolda heyecanlı ve gayretli bir şekilde çalışmaktadırlar. Yeni seçilen başkanlarımızın tecrübeli başkanlarımızdan bilgilenmeleri için de bu toplantıların bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Faydalarını da görmekteyiz. Her türlü zor şartlara ve baskılara rağmen belediye başkanlarımızın ilçe ve beldelerinde çok başarılı olacaklarına inanıyorum.”dedi. İl genel meclis üyelerimiz de hizmet anlayışı ile uyumlu çalışmalar yapmaktadırlar.

                Ev sahibi İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk ise;” Toplantının düzenlenmiş olmasından dolayı hemşerilerim, meclis üyelerim ve teşkilatım adına çok memnun oldum. Partimin belediye başkanlarını, il genel meclis üyelerini ve il teşkilatı ile ilçemizde toplantı yapmaktan ve onları misafir etmekten onur duydum. Katılan arkadaşlarımıza, il teşkilatımıza ve il başkanımıza çok teşekkür ederim” dediler.

Katılanlar Hilal Termal Otelde yemek yedikten sonra ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi