MHP Afyonkarahisar Teşkilatından Huzurevi’ne ziyaret

Yaşlılar Haftası nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı, huzurevinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek çiçek sundular. İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlılarımız, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan bizler için en değerli varlıklarımızdandır” dedi.

İlimiz merkezinde huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın, Emirdağ Huzurevine taşınması nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı, Emirdağ Huzurevinde yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ederek sohbet etti. MHP Emirdağ İGM Üyesi Ceylan Morca ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yaşlılarla tek tek ilgilenerek çiçek takdim ettiler.

“Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımız”

Yaşlıların bu ülkeyi geçmişten geleceğe taşıyan önemli emanetler olduğunu söyleyen Başkan Kocacan, “Dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlılarımız, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan bizler için en değerli varlıklarımızdandır. Huzurevinde kalan yaşlılarımızla bir araya Yaşlılarımız, Türk toplumundaki değişim ve gelişimle beraber tarihimize tanıklık eden en kıymetli hazinelerdir. Bizleri bugünlere ulaştıran değerli büyüklerimizin saygınlığını korumak, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunları çözüme kavuşturmak hem devletimize hem de bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Şunu unutmayalım ki onlar da bir zamanlar gençti. Onlar da bizim gibi çocuk oldular. Ve bir gün gelecek biz de onlar gibi yaşlanacağız. Yaşlılık günlerimizde bekleyeceğimiz ilgi ve alakayı bugün onlara gösterirsek, yaşlandığımız vakit bize de aynı oranda gösterilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi