MHP Afyon Milletvekili Taytak AFİHAD ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretleri kapsamında AFİHAD ı da ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretleri kapsamında AFİHAD ı da ziyaret etti.

Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, yapmış olduğu ziyarette basın mensuplarının son derece önemli bir görevi icra ettiğini belirterek, özellikle son zamanlarda sosyal medya ve İnternet medyasının daha da ön planda olduğunu vurguladı.

Bu anlamda hızlı, doğru ve güvenilir bir şekilde halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlandığını da sözlerine ekleyen Taytak, AFİHAD a katkı sundukları için teşekkür etti.

AFİHAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ögeday ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadelendirerek, Derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında Milletvekili Taytak ı bilgilendirdi.Ardından kısa zaman içerisinde İnternet haberciliğinin yasaya kavuşması ve gerekli denetimlere tabi tutulması açısından Vekil Taytak tan destek istedi.

Milletvekili Taytak ise, bu konu ile ilgili olarak, üzerine düşen ne varsa yapılacağının altını çizerek, Başkan Ögeday a teşekkür etti. Taytak ı ziyareti esnasında Başkan yardımcısı Mustafa Dağhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Adem Düzenli karşıladı.

Ziyarete, Milletvekili Mehmet Taytakın yanı sıra, Mhp İl Başkanı Mehmet Kocacan, Yönetim kurulu üyelerinden Erol Barutçu ve Ertuğrul Sevim Katıldı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdirildi.

Editör: Haber Merkezi