MHP Afyon Basınıyla İftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl başkalığı Afyonkarahisar da ki yerel ve ulusal basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde konuşan MHP İl Başkanı Aziz Aslan, İftar yemeğine katılan basın mensuplarına teşekkür etti.
Siyasetçi ile basın arasında ortak özelliklerin olduğunu vurgulana Aslan, ‘’Siyasetçiler ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli, basın ise yazdıkları kalemlerine dikkat etmelilerdir’’ dedi.
Yaklaşık 15 yıldır Afyonkarahisar da ki mahalli gazetede köşe yazarlığı yaptığını hatırlatan Aslan, kendisini de basın mensuplarından ayrı görmediğini ifade etti.
Aslan, ‘’ MHP Afyonkarahisar İl teşkilatı olarak ramazan da program yapmak istediklerini ve ramazan boyunca haftanın 3 günü kasaba ve köyleri ziyaret ettiklerini belirtti. Bir diğer ramazan programı ise vatandaşlara iftardan sonra tatlı ikramında bulunduk. Kadir gecesinde ise ilimizdeki esnaflarımıza Yasin-i Şerif kitabı dağıttık. Ve son olarak da siz değerli basın mensupları ile buluşmayı uygun gördük. Katıldığınız için hepinize teşekkür ederim’’ dedi.
Editör: Haber Merkezi