MHP ADAYLARI İLÇE ZİYARETLERİNDE

Seçim startını Kocatepe’den veren MHP ilçe ziyaretlerine Milletvekili Adayları ve Teşkilat üyelerinin katılımıyla başladı

Emirdağ, Bayat, İhsaniye ve İscehisar ilçelerini ziyaret eden MHP heyeti, ülkemizin geleceği için, milli birlik ve bütünlüğümüzün bozulmaması için MHP’nin tercih edilmesini istediler

Dün sabah saatlerinde Kocatepe’de seçim startını veren MHP heyeti ardından hep birlikte ilçeleri ziyaret etmeye başladı.

Emirdağ, Bayat, İhsaniye ve İscehisar ilçelerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, 2. Sıra adayı Kemalettin Yılmaz, 3. Sıra adayı Selcen Karaer, 4. Sıra adayı Uygur Temizer, 5. Sıra adayı Ertuğrul Sevim, il-ilçe yönetimleri,  Milletvekili aday adayları 1 Kasım seçimleri için MHP’ye destek istediler.

BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

MHP’nin sadece seçim dönemleri değil, her dönem vatandaşlarla iç içe olduğunu söyleyen İl Başkanı Raşit Demirel, “Bugün kocatepe’den seçim startımızı verdik. Ardından hep birlikte Emirdağ, Bayat, İscehisar ve İhsaniye ilçelerimizi ziyaret ettik. Hem teşkilatlarımızla bir araya geldik hem de vatandaşımızla, esnafımızla hasbihal ettik. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Partimize gösterilen ilgi bizi fazlasıyla mutlu etti” dedi.

HER YERE GİDECEĞİZ

MHP’nin Afyonkarahisar’da tüm köy, kasaba ve ilçeleri ziyaret edeceğini kaydeden Demirel, “Bugün 5 milletvekili adayımızın yanında Milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımızda var. Ayrıca teşkilat üyelerimiz, partimizin gönüllüleri burada. Birlik ve bareberliğimizi herkes görüyor. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve MHP’ye her zamankinden fazla ihtiyaç var. Türkiye varsa MHP vardır. Sorunların çözüm adresi de MHP’dir” dedi.

ESNAF BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

MHP Heyetinin Emirdağ, Bayat, İhsaniye ve İscehisar ziyaretlerinde ilçe vatandaşları ve snafı büyük ilgi gösterdi. Sorunları yakından dinleyen MHP Milletvekili Adayları çözüm için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti. 

Editör: Haber Merkezi