MHP, ADAY ADAYI AYENGİN’İ TANITTI..
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı aday tanıtım toplantılarına ilk resmi başvuruyu yapan aday adayı Engin Ayengin’den başladı.
MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı Engin Ayengin katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Adayı Ayengin, hizmet ve huzur için sorumluluk alarak başkanlık için aday adayı olduğunu söyledi. Kentin yaşadığı sıkıntıların kaynağını tespit ettiklerini ve MHP olarak bu sıkıntıları giderecek bilgi, beceri ve Güce sahip olduklarını ifade eden Ayengin, “Geçmişte sergilediğimiz belediyecilik hizmetleri, tecrübelerimiz ve ‘şehr-ül emin’ vazifemiz bizlere ışık tutacaktır” dedi.
Afyonkarahisar’ın yer altı, yer üstü kaynakları ve coğrafi konumu itibariyle eşine az rastlanan bir il olduğunu belirten Ayengin, kenti hak ettiği yönetim ve hizmetlerle tanıştırmayı kendisi için kutsal bir vazife olarak gördüğünü söyledi.Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin!’ sözünden hareketle bu göreve talip olduğunu vurgulayan Ayengin şöyle devam etti,
“Hayatım boyunca hizmeti kutsal bir borç bildiğimi, bu cennet vatanda yaşamanın bir bedeli olduğunu asla aklımdan çıkartmayarak, sadakatle bu vatana bu millete Allah’ın bana bahşettiği bilgi beceri ile hizmet etmeye çalıştım. Doğduğum günden beri ülkücü camianın bir ferdi, bir neferi olarak yetiştim. ve uzun yıllardan beri aktif olarak bu davanın hizmetkarıyım. Artık belli başlı görevlere talip olmanın zamanı geldiğini değerli büyüklerim, kıymetli kardeşlerim ve teşkilatımızın teveccühü ile damarlarımdaki asil kanın hakkını vermek adına Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için aday adayıyım.”
 
“HAİN VE HIRSIZ OLMAMAK KAYDIYLA HERKES PARTİMİZDEN ADAY ADAYI OLABİLİR”
 
Toplantıda konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ise, kamuoyunda çıkan söylentilerin aksine kendisinin kesinlikle aday adayı olmayı düşünmediğini söyledi. MHP olarak hareketli bir aday adaylığı süreci geçirdiklerini belirten Aslan, “Hain ve hırsız olmamak kaydıyla herkes partimizden aday adayı olabilir. Küçük olsun benim olsun anlayışı yerine her arkadaşımıza kapı açmak ve düşüncelerine sahip çıkmak istiyoruz. Bu zor şartlar altında ben de varım diyen Engin Ayengin kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.
 
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı da, şuanda MHP’den 4 aday adayı bulunduğunu belirterek, ilerleyen günlerde bu sayının artmasını beklediklerini kaydetti.
Editör: Haber Merkezi