MEVLÜT AKKUŞ, İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Mevlüt Akkuş, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.  Çay, Bolvadin ve Sultandağı ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Akkuş, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı makamında ziyaret etti.  

 

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığının açıklamasının ardında ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Mevlüt Akkuş, Çay, Bolvadin ve Sultandağı ilçe teşkilatları ile Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’I makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Afyonkarahisar’a hizmet etmek için yola çıktığını dile getiren Akkuş, teşkilatların birlik ve beraberliği ile canlılığına hayran kaldığını belirtti. Akkuş, “Çay, Bolvadin ve Sultandağı ilçelerimizi ziyaret ederek, teşkilatlarımızla bir araya geldik. Teşkilatlarımızın bir birlerine olan bağlılığı ve canlılığını görünce son derece mutlu olduk. İnanıyoruz ki 1 Kasım günü yeniden tek başına iktidara gelerek, yatırım ve hizmetlerde nerede kalmıştık diyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek başına iktidara yürüyeceklerini söyleyen AK Parti Milletvekili aday adayı Akkuş, AK Parti’nin Türkiye’nin omurgası olduğunu ifade etti. Akkuş, “Partimiz ülkemizin adeta geleceğe yönelik teminatı oldu. Öyle ki muhalefeti, paraleli, terör örgütü, gezicilerinin ortak düşman olarak bu ülkeyi refah ve huzura doğru götüren AK Parti’yi hedef aldılar. Partimizin geçtiğimiz 7 Haziran’da iktidar olmaması için ellerinden geleni yaptılar. Ama milletimiz son iki ay içerisinde oynanan oyunları ve kumpasları gördü. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde bundan 13 yıl önce olduğu gibi yeniden birlik ve beraberliğin seçimi olacak AK Parti tek başına iktidar olarak milletine hizmet etmeye devam edecektir. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi