Mermer üretim verimliliğini etkileyen mühendislik uygulamaları eğitimi düzenlendi

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde Mermer Ocağı İşletmeciliğinde Üretim Verimliliğini Etkileyen Mühendislik Uygulamaları eğitimi, ATSO hizmet binasında düzenlendi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanan eğitimin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, “Eğitimlerimizi 2018 yılından bu yana ATSO KOBİ Akademisi adı altında düzenliyoruz. İhracattan sosyal medya kullanımına, pazar araştırmasından yeni finansal yaklaşımlara kadar pek çok konuda üyelerimizin bilgilerinin güncellenmesini sağladık.2022 yılında her ay en az 2 eğitim vererek ATSO KOBİ Akademisi markasının kamuoyunda da yaygınlaşmasını sağladık. Bu eğitimlerimize daha yıl bitmeden 1500’e yakın katılım oldu” dedi.

Sömer, şöyle devam etti:

“Bugünkü eğitimimizin ilimiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Malumunuz olduğu üzere mermer Afyonkarahisar’ın önde gelen sektörleri arasında yer alıyor. Mermer sektörü, beraberinde birçok sektörü de doğrudan etkiliyor. Dolayısıyla Mermer Ocağı İşletmeciliğinde Üretim Verimliliğini Etkileyen Mühendislik Uygulamaları eğitiminin de üyelerimizi yakından ilgilendirdiği kanısındayım. Konuşmamın sonunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Yıldız’a teşekkür etmek istiyorum. Sayın Yıldız, hem sektörleri yakından tanıyor, hem de akademik bilgi ve birikimiyle sektörlere yol gösteriyor.”

Sömer’in ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, ayrıntılı bir sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdim edilmesi ile sona erdi.

Eğitimimizi izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=npvF3xShR68

#ATSOKOBİAkademisi

Editör: Haber Merkezi