Merhum Ali Zeybek Dualarla Uğurlandı

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in hayatını kaybeden babası Ali Zeybek, (89) İmaret Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde dün gece geç saatlerde vefat eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in babası Ali Zeybek, baba ocağı Çayırbağ Kasabasında toprağa verildi. Merhum Ali Zeybek’in cenaze namazı önce İmaret Camii’nde, daha sonra da baba ocağı Çayırbağ Kasabasında kılındı.

İmaret Camii’nde düzenlenen cenaze namazına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Alp, Askeri Erkân, bürokratlar, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, işadamları, esnaf ve sanatkarlar, Belediye personeli, merhum Ali Zeybek’in sevenleri ile toplumumuzun tüm kesimlerinden çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, cenaze namazı öncesi taziyeleri gün boyu oğlu Ali Zeybek’in çalışma ofisinde kabul etti. Başta il protokolü olmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başsağlığı dileklerini için akın eden Afyonkarahisarlılar, Başkanımızın acısını paylaşarak Zeybek Ailesine taziyelerini iletti.

Editör: Haber Merkezi