Menderes Nehri Islah Projesi yapım çalışmaları başladı

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Menderes Nehri Islahı projesinin yapım çalışmaları başladı.

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde yüklenici firma ile proje alanında incelemelerin yapılmasının akabinde bugün itibariyle projenin yapım çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanımız Nihat Sarı, projenin başlangıç noktası olan Salı Pazarının bulunduğu alanda çalışmaları yerinde inceledi.

“BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Yüklenici firma tarafından bugün itibariyle çalışmaların başladığını kaydeden Belediye Başkanımız Nihat Sarı açıklamasında; “Bugün itibariyle en büyük hayalim olan Menderes Nehri projemizin yapımı için çalışmalar başladı. Menderes Nehri Projemiz kapsamında yürüyüş yollarının, peyzaj ve park alanlarının bulunuyor. Projemiz hayata geçtiğinde vatandaşlarımız aileleri ile birlikte güzel zamanlar geçirecekler. İnşallah hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek ve Dinarımızın çehresi daha güzel bir görünüme kavuşacak. Projemizin hayata geçmesinde başından sonuna kadar desteklerini bizden esirgemeyen başta Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi