Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek başkanlığında toplandı. Şehrimizin gelişimi adına önemli kararların alındığı toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.

Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Tam katılımın sağlandığı toplantıda değerlendirmede bulunan Başkanımız Zeybek, pandemi nedeni ile geride bıraktığımız yıllarda Ramazan ayını buruk geçirdiklerini belirterek bu Ramazan Ayı’nın ise doya doya yaşandığını söyledi. Meclis üyesi Hüseyin Koca olmak üzere kovid nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkanımız Zeybek, “Bu sene ruhuna uygun bir Ramazan yaşadık. İlk kez Zafer Meydanımızda 30 gün boyunca Ramazan etkinlikleri yaptık. Etkinliklerimize katılan vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizlere ifade etti. Bu durum bizleri de ziyadesi ile mutlu etti. Cenabı-ı Hak yeni Ramazan aylarına kavuşmayı bizlere nasip etsin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE UZUN ÇARŞI PROJESİ START ALACAK”

Sezonun açılmasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini aktaran Zeybek Başkan önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalara ilişkin Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Tek gayemiz daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar için çalışmak diyen Başkanımız Mehmet Zeybek; “Kurumlar ile olan iş birliğimiz oldukça güzel. Önümüzdeki günlerde Uzun Çarşı’nın yeni bir kimliğe kavuşması için çalışmalara başlayacağız. Projede esnaflarla yaptığımız istişareler sonucu yeni düzenlemeler ve yenilikler yaptık. Bu proje ile esnaflarımızın daha rahat ve tarihe uygun yapılarda hizmet vermesi, hemşehrilerimizin ve şehrimize gelen misafirlerimizin kolayca alışveriş yapabilmesini amaçlıyoruz. Şehrimize kazandıracağımız yatırımların ve alacağımız kararların hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in açıklamaları ardından meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla başladı. 36 madde ve gündeme alınacak maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. Toplantının tamamlanması ardından gelecek oturumun gün ve saati belirlendi. Haziran ayı meclis toplantısının 1 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da yapılması kararlaştırıldı.

Editör: Haber Merkezi