MAVİ KAPAKLAR UMUT OLUYOR
Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çağdaş Geri Dönüşüm Firması ve Çevre Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğinde 2010 yılında başlatılan Kapak Toplama Kampanyası'na destek tüm hızıyla sürüyor.
İlimizde uygulanmakta olan 'Eğitimde Kaliteyi İyileştirme' projesi kapsamında 10 ilköğretim kurumundan oluşan 9. Ekip Okulları, topladıkları mavi kapaklarla, bir engelli bireyi daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.
            KAMPANYAYA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kadayifçioğlu İlkokulu'nda düzenlenen törenle tekerli sandalyesine kavuşan spastik ve bedensel engelli Selçuk Kılcan'ın mutluluğu görülmeye değerdi. 10 okuldan oluşan projenin 9. ekip okullarının Başkanı olan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Asım İlaslan, engelli bireylere bir nebzede olsun yardımcı olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek kampanyaya katılan tüm ekip okullarla teşekkür etti.
140 TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI
2010 yılında başlatılan bu kampanyanın artarak bu günlere geldiğine işaret eden Mesut Yurt ise şu ana kadar verilen tekerlekli sandalye sayısının 140 olduğunu açıkladı.
Bu çalışmayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çağdaş Geri Dönüşüm Firması, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Çevre Hizmetleri Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Mesut Yurt, kampanyaya destek olan tüm okullara teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından Çağdaş Geri Dönüşüm Firma Yetkilisi Tahir Vurgun, Kadayifçioğlu İlkokulu Müdürü Kamil Akalın, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Asım İlaslan ve beraberindeki okul idarecileri tarafından Selçuk Kılcan'a tekerlekli sandalyesi teslim edildi.
Editör: Haber Merkezi