Maver Kemal Arsoy'a ilk hediye belediye'den

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın talimatıyla 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası çerçevesinde, eğitim öğretime bu yıl başlayan Maver Kemal Arsoy İlkokulu ile Ortaokulu'na bilgisayar ve televizyonu teslim edildi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte sosyal belediyecilik alanında adeta çığır açan Afyonkarahisar Belediyesi, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, tarihinin en önemli eğitim desteğini vermeye devam ediyor.

"Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası kapsamında geçen yıl 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde, Başkan Çoban tarafından toplam 117 ilk ve ortaöğretim okuluna bilgisayar ve televizyon hediye edilmişti.

Başkan Burhanettin Çoban, yine aynı kampanya kapsamında, Kanlıca Mahallesi'nde eğitim öğretime bu yıl başlayan Maver Kemal Arsoy İlkokulu ile Ortaokulu'nu ziyaret ederek bilgisayar ve televizyonlarını teslim etti.

Maver Kemal Arsoy İlkokulu ile Ortaokulu'nun ilimize ve öğrenim gören öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Çoban, ziyarette okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre görüştükten sonra, 1. sınıf öğrencilerinin dersine katıldı. Öğrencilere eğitimleriyle ilgili bazı tavsiyelerde bulunan Başkan Çoban, iyi bir öğrenci olmaları için düzenli ve özenli çalışmaları gerektiğini söyledi

Editör: Haber Merkezi