Malazgirt 1071 Filmini Gençlerle Buluşturuyoruz

Ücretsiz Sinema Etkinliklerimiz Devam Ediyor

Belediyemiz, sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Ücretsiz sinema etkinlikleri kapsamında bu kez de Malazgirt 1071 Filmi gençlerimizle buluştu. Gençlerimize, Malazgirt 1071 Filmi ücretsiz izletildi.

Türklere Anadolu'yu vatan yapan 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi'ni beyaz perdeye taşıyan Malazgirt 1071 filmini Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatları ile şehrimizde öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in davetiyle sinema salonunda yerleri alan öğrenciler, Sultan Alparslan'ın Anadolu'yu Türk yurdu yapan zaferini beyaz perdede izleme imkânı buldu. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ücretsiz sinema etkinliği kapsamında 11 Şubat’ta vizyona giren bu filmi şehrimizde 5 binden fazla öğrenciye izlettirmeyi hedefliyoruz.

“HEDEFİMİZ SOSYAL YAŞAMA KATKI SAĞLAMAK”

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Gençlerimize, kahramanlıklarla dolu tarihimizi milli bir bilinç ve şuurla en iyi şekilde öğrenmeleri amacıyla Anadolu’yu Türklere vatan yapan Malazgirt Meydan Muharebesini konu alan “Malazgirt 1071” filmini izlettirdik. Amacımız hem sosyal faaliyetlerde bulunmak hem de şehrimizdeki sosyal yaşamına katkı sağlamak. Bu nedenle ücretsiz şekilde film izleme etkinliği yapıyoruz. ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ardından şimdide bu tarih ve zafer dolu Malazgirt 1071 filmini izlettiriyoruz. Hedefimiz daha fazla hemşehrimizi ve öğrencimizi sinema salonlarında ağırlamak. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek.” dedi.

Editör: Haber Merkezi