Mahalle Ziyaretinde Zimem Geleneği

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine Olucak mahallesi ile devam ediyor. Başkanımız Zeybek, mahalle ziyareti esnasında zimem defteri geleneğini de sürdürdü.

Her Cuma’yı bir mahallede kılan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Öner, Süleyman Karakuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve teşkilat mensupları ile Olucak mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Olucak Mahalle Muhtarı Osman Aytuğ ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkanımız Mehmet Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven, kendilerini karşılayan çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdiler.

“MAHALLE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Mahalle Muhtarı Aytuğ, mahallesine yapılmasını istediği hizmetleri Belediye Başkanımız Zeybek’e anlattı. Mahalle sakinlerinin de oyun parkı isteğini geri çevirmeyen Başkanımız Zeybek, Muhtar Aytuğ ve beraberindekilerle birlikte parkın yapılacağı alanda inceleme bulundu. Seçim vaatleri arasında yer alan ‘Şehri Ortak Akılla ile Yöneteceğiz’ projesini hayata geçirdiklerini belirten Zeybek Başkan, mahalle ziyaretlerinde ikinci turda olduklarını hatırlattı. Başkanımız Mehmet Zeybek, “Mahalle ziyaretlerimize Olucak mahallemiz ile sürdürüyoruz. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik. İnşallah en kısa sürede talepleri bire bir yerine getireceğiz. Ben muhtarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Mahalle ziyaretlerinde zimem defteri geleneğini devam ettirmeye çalıştıklarını vurgulayan Zeybek Başkan, “Zimem defteri geleneğini sürdürüyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin veresiye borçlarını kapatmaya çalışıyoruz. Bize destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Olucak Mahallesi’nin güzide mahallelerinden biri olduğuna dikkat çekerek “Olucak, kalenin eteklerinde gayet güzel bir mahallemiz. İnsanın olduğu yerde her türlü problem oluyor. Buradaki problemleri de Başkanım yerinde dinledi. Müdürlerimiz notlarını aldı. İnşallah en kısa zamanda gereğini yapacaklar. Bu ziyaretleri bizler çok önemsiyoruz. Başkanımızın da sürekli yanında olma gayreti içindeyiz. Mahalle başkanlarımızla muhtarlarımızla birlikte hizmetlerin takipçisiyiz. Bizlerde şehadet ediyoruz. Başkanımız sağolsun burada yine bir güzel bir projemiz olan Zimmet Defteri geleneğimizi devam ettiriyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Osman Aytuğ ise “Sağolsun Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’ten mahalle sakinlerimiz adına bu güne kadar ne talep ettiysek geri çevirmedi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi