Maden İhracatçıları Birliği’nden Vali Yıldırım’a ziyaret

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya ve Beraberindekiler Valimiz Aziz Yıldırım’a Nezaket Ziyaretinde Bulundular.
 
Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya’nın ziyaretİ sırasında İscehisar Mermerciler DerneĞ Başkanı Metin Mercan, Ege Maden İhracatçıları Birliği Sanayi ve Maden Bölümleri Departman Müdürü Ulaş Can Karadeniz, Alimoğlu Mermer Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Doğal Taş Makina ve Teknoloji Üreticiler Derneği Genel Sekreteri Mehmet Abdioğulları hazır bulundular.
 
Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya, nazik kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Valimiz Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek doğal taş sektörüne sağlamış olduğu katkılardan dolayı ayrıca teşekkür etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın mermerin başkenti konumunda olduğunu hatırlatırken, ilimizin ekmeğini adeta taştan çıkardığını, bunun yanında ilimizdeki ihracat rakamlarımız içerisinde mermerin önemli bir yer edindiğini söyledi. Mermerciliğin geliştirilmesi ve pazar oluşturarak ticaretin artırılması için gereken her türlü çabayı önemli bulduğunu belirten Valimiz Aziz Yıldırım, ilimizde kazanç sağlamak ve ekonomimize katkı sağlamak amacıyla mermer ocaklarından mermer bloklarını çıkartandan, en küçük mermeri işleyen her türlü kişi ve kuruluşlara başarılarının devamını dilerken, onların bu güzel çabasına destek olan herkese teşekkürlerini iletti.
 
Editör: Haber Merkezi