MACERA PARKINDA SONA GELİNDİ

 Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Zafer Kent Ormanı'nda kurulan Macera Parkında sona gelindi. Gençler ve çocuklar için iki ayrı alandan oluşan Macera Parkı, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak.

   Gençler için hazırlanan Macera Parkı, 2 kademeden oluşuyor. 9 adet parkurun yer aldığı parkta, 10 metre yüksekliğindeki tırmanma duvarında özgüven kazanacak gençler, 13,5 metre serbest atlama kulesinde heyecanın doruğuna çıkacak. Gençlerin zorlu engellerle mücadele edeceği Macera Parkı'nda 178 metre gidiş 205 metre dönüşlü Zipline kuruldu.

     15,75 metre yüksekliğinde atlama kulesinin de yer aldığı Macera Parkında profesyoneller için 15.75 metre yüksekliğinde bir de tırmanma duvarı bulunuyor.  Çocuklar için oluşturulan Macera Parkı ise 14 adet parkurdan oluşuyor.

Her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını alındığı alanda gençler, parkur başından sonuna kadar emniyet kemeri ile muhafaza edilecek.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yol ve peyzaj düzenlemelerinin yapıldığı Macera Parkı’nın 15 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi