LÖSEV Tır dolusu yardımla Afyonkarahisar’da
LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardım ulaştıran LÖSEV Tır’ı Afyonkarahisar’a geldi.
LÖSEV Sosyal Hizmetler Sorumlusu Melda Kaplan, Anadolu’nun yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavruları güldürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kaplan, ‘’Tırımızda gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve bilgisayar yardımlarımız LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklarımız ve aileleri için hazır bulunuyor. Ailelerimiz, yardımlarımız içinden ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabiliyor. Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?’’ dedi.
Afyonkarahisar’da başarı lösemili 3 öğrenciye de bilgisayar hediye edildiğini belirten Kaplan, ‘’Bu başarılı öğrencilerimizden Çay Karamık Karacaören İlköğretim Okulu öğrencimiz D. A. İle Akören Lisesi öğrencimiz N. E. Vakfımızın Çocuk Hastanesinde tedavilerini tamalayan iki öğrencimiz. Şu anda sağlık durumları gayet iyi. Okullarında da oldukça başarılı öğrencilerimiz’’ diye konuştu.
Afyonkarahisar Anıtpark önünde lösemili çocuklar ve ailelerle bir araya gelen LÖSEV görevlileri, aileler ve çocuklarla yakından ilgilendiler.
Kendilerine başarılarından dolayı bilgisayar verilen Gebeceler İlköğretim Okulu öğrencilerinden H. Y, Çay Karamık karacaören İlköğretim Okulu öğrencisi D. A. Ve Akören Lisesi Öğrencilerinden N. E. Bilgisayar eğitimleri tarafından da bir süre bilgisayar kursu verildi.
Bilgisayarlarını alan öğrenciler, LESÖV yetkililerine teşekkür ederken, mutlulukları gözlerinden okundu.
 
Editör: Haber Merkezi