Lezzet Yolculuğu Etcibaba’ya konuk oldu
 
Ekranların sevilen programlarından olan “Turgay Başyayla ile Lezzet Durağı Yolculuğu” programının bu seferki durağı Etcibaba Restorantı oldu.
Afyonkarahisar’da Budan Şirketler Grubuna bağlı olarak hizmet veren Etcibaba Restorantı’nın yemekleri Show TV’de yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzet Durağı Yolculuğu” programında tanıtıldı.
Turgay Başyayla’nın hazırlayıp sunduğu ekranların sevilen programı Lezzet Yolculuğu’nun çekimleri Etcibaba Restoran’ında gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin yer aldığı program çekimlerinde Etcibaba Restorant’ında halkın damak beğenisine sunulan birbirinden lezzetli Afyonkarahisar’ın yöresel yemekleri tanıtıldı.
MANDA YOĞURDU TEST EDİLDİ
Program çekimlerinde incik tandır kebabı ve kaburga kebabı tarifi ve yapılışı Turgay Başyayla’nın eğlenceli anlatımıyla tanıtılırken Afyonkarahisar’da sadece Etcibaba Restaurant’ta yer alan yüzde 100 manda sütünden yapılan manda yoğurdu da tanıtıldı. Manda yoğurdunun tanıtımında sevilen sanatçı Başyayla tarafından hakiki manda yoğurdunun kabından dökülmeyişi de test edildi.
Etcibaba İşletme Müdürü Mehmet Polat program çekimleri hakkında yaptığı açıklamada, “Turgay Başyayla tarafından hazırlanıp sunulan Lezzet Yolculuğu programının çekimlerinin son durağı Etcibaba Restorantımızda gerçekleştirildi. Çekimler esnasında Afyonkarahisarımızın yöresel lezzetlerinin yanı sıra restorantımıza özgü hazırlanan incik tandır kebabı ve kaburga kebabının yapılışı anlatıldı. Sektörde 1 yıl faaliyetlerini sürdüren restorantımız lezzetin tek adresi olma yolunda emin adımlarla ilerlerken kısa sürede ününün Türkiye geneline yayılması yolların kesiştiği Afyonkarahisarımızın tanıtımına katkı sağlıyor” dedi.
“Turgay Başyayla ile Lezzet Durağı Yolculuğu” programı ilerleyen günlerde Show Tv’de yayınlanacak.
 
 
Editör: Haber Merkezi