Kütüphanesiz okul kalmasına AFİKAD’tan tam destek

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ve Osman Emek’in başlattığı “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyasına en büyük destek Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği AFİKAD’tan geldi.

AFİKAD projeye “23 Nisan’a 2018 Kitap” kampanyasıyla destek verdi. Üyeleri aracılığıyla 2018 kitapla destek verdiler. Uydukat’te bulunan Karahisar Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle AFİKAD’ın topladığı 2018 kitap Osman Emek’e teslim edildi. AFİKAD Başkan Yardımcısı Samiye Hancıoğlu, “Osman Emek kardeşimizin “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesine destek olmak için bizde kendi aramızda, “23 Nisan’a 2018 kitap” kampanyası ile destek verdik” dedi.

Hancıoğlu, “Kısa sürede 2018 kitap toplayarak Osman Emek’in projesine destek olduk. Bu sayede Ataköy Ortaokulu, Anıtkaya İlkokulu, Çayırbağ Gazi Ortaokulu, Düzağaç İstiklal İlkokulu ve Taşoluk Fatih Ortaokulu artık kütüphanesine kavuşuyor. Önce Osman Emek’e teşekkür ediyorum ve sonrada AFİKAD üyelerine ve özellikle Merve Şensoy’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AFİKAD’ın ilk sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyleyen Samiye Hancıoğlu, “AFİKAD olarak gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiğimiz ilk projeyle çocuklara ulaşabilmek ve kitaplar aracılığı ile onlara yeni ufuklar açmak bizim için oldukça değerli. Okuyan, iyi eğitim almış çocuklarla ülkemizin geleceği çok daha aydınlık sağlam olacaktır. Bundan sonra daha çok sosyal sorumluluk projelerinin içinde olacağız” diye konuştu. Kitapları teslim alan Osman Emek ise, “Verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi