Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü’nden Başkan Zeybek’e Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve beraberindeki heyeti Belediyemizde ağırladı.

Başkanımız Mehmet Zeybek’in makamında gerçekleşen ziyarette, kamu eliyle yapılan kültür yatırımlarına destek projesi protokolü imzalandı. Ziyarette, Başkan Yardımcılarımız Murat Öner, Benol Kaplan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Fen İşleri Müdürümüz Onur Sadioğlu hazır bulundu. Karşılıklı atılan imzalar ardından Afyonkarahisar'ımızın sosyo-kültürel hayatına katkı sağlayacak, gençlerimizin ve halkımızın göz bebeği olacak Millet Kütüphanesi'ne inceleme gezisi düzenlendi. Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibi, Odabaş ve beraberindeki heyete yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kadim şehrimize dev bir eser daha kazandırıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ve beraberindeki heyeti belediyemizde misafir ettik. Akabinde şehrimizin en büyük kütüphanesinin çalışmalarını yerinde inceledik” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş’tan tam not alan şehrin en büyüğü Millet Kütüphanesi inşa sahası ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi