Kumartaşlı farkını gösteriyor

İlimiz genelinde her gün kilometrelerce yol kat ederek, Şehit ailelerini Gazi ve yakınlarını ziyaret edip, sorun ve taleplerini dinleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, beraberinde Dinar Temsilcisi Gazi Hasan Ceylan ve Dazkırı İrtibatçısı Gazi Muharrem Aydın ile birlikte hafta içinde Pençe Kilit operasyonlarında yaralanan askerlerimizi evlerinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta içinde Pençe Kilit Operasyonlarında teröristler tarafından yapılan hain saldırılar sonucu yaralanan İs.Uzm.Çvş. Enes Dalgalı ile İs.Uzm.Çvş. Ahmet Düzen'i baba ocaklarında ziyaret eden Başkan Kumartaşlı, yaralı askerlerimizin sağlık durumlarını yerinde gördü ve acil şifalar diledi.

Pençe Kilit Operasyonları devam ederken, 11. Komando Tug.K.lığı İstihkam Savaş Bölüğü Mayın / EYP Tespit imha timi arama uzmanı olarak görev yapan Dinar İlçemiz Nüfusuna Kayıtlı İs.Uzm.Çvş. Enes Dalgalı Kuzey Irak Bazni Tepe Mevkiinde teröristler tarafından sızma girişiminde bulunulduğu esnada,teröristlerin el bombalı ve roket atışlı saldırısında yaralanmıştı

Ankara GATA'da gerekli müdehaleler yapıldıktan sonra baba ocağı olan Dinar ilçesine gönderilen yaralı asker İs.Uzm.Çvş. Enes Dalgalı'yı evinde ziyaret eden Kumartaşlı, yaralı askeri hem moral verdi hem de sağlık durumu hakkında bilgiler aldı. Ailenin temel ihtiyaçları, sorun ve taleplerini de alan Başkan Kumartaşlı, aynı operasyon kapsamında teröristlerce girilen çatışma sonucu yaralanan İs.Uzm.Çvş. Ahmet Düzen'i de baba evinde Dazkırı ilçesinde ziyaret etti.

Yaralı askerin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir müddet istirahat ettirileceğini söyleyen Başkan Kumartaşlı; "Yaralı askerlerimizi bizzat evlerinde ziyaret ederek, hem sağlık durumları hakkında bilgiler aldık, hem de onlara bir nebzede olsun moral vermeye çalıştık. Olay anlarını bizzat yaşamış biri olarak kolay bir sürecin olmadığını bildiğim için kendilerine moral verdik. Yaralı askerlerimiz inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklardır. Onlar için gerekli tüm sağlık gereksinimlerini sağladık" dedi.

Ziyarette başkan Kumartaşlı, yaralı askerleri Garnizon Komutanı Tuğg.Osman Alp ile ve Vali Yardımcısı Mehmet Keklik ile telefonda görüşürdü. Alp ve Keklik'te yaralı askerlerini acil şifalar dilediler.

Yine Pençe Kilit Operasyonlarında ağır yaralanan İlimiz İhsaniye İlçesi Aşağıtandır Köyü nüfusuna kayıtlı P. Uzm. Çvş. Ramazan Şahin'in sağlık durumunu da yakından takip ettiğini belirten Kumartaşlı, Yaralı asker Şahin'in GATA'da tedavi altında olduğunu, ailesiyle görüştüğünü inşallah o'nun da en kısa sürede iyileşip baba ocağına dönmesini beklediklerini söyledi.

Başkan Kumartaşlı'nın yaralı askerleri ziyaret etmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten aileler, Başkan Kumartaşlı'ya gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi