Kumartaşlı, “Asıl evinize hoş geldiniz’

"Büyük Taarruz ’un 100. Yılında Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Çocukları Ecdadının İzinde" Projesi kapsamında ilimize gelen Şehit ve Gazi Çocuklarını ağırlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; “Siz bizsiniz, biz siziz. Evinize hoşgeldiniz” dedi.

Büyük Taarruz'un 100. yılı dolayısıyla Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü öncülüğünde Kütahya, Konya, Burdur, Denizli, Uşak, Eskişehir ve Isparta illerinden gelen şehit çocukları Anıt ve şehitlikler ile Frig Vadisini gezdikten sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ettiler.

Şehit ve Gazi çocuklarını dernek girişinde Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Şehit anne babaları ile gazi ve yakınları karşıladı.

Şehit ve Gazi Çocuklarını Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan Afyonkarahisar’da ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduklarını belirten Başkan Kumartaşlı, çocuklara Afyonkarahisar şehitleri ve gazileri hakkında bilgiler verdi.

Şube çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Başkan Kumartaşlı, şehitlik ve gazilik mertebesinin önemini anlatırken, Şehit ve Gazi evladı olmanın da en büyük gurur olduğunu söyledi.

Başkan Kumartaşlı, “Aslında siz misafir değilsiniz asıl evinize geldiniz . Siz Bizsiniz Biz Siziz"dedi.

Ziyarette; Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü’de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi