KUMARTAŞLI AİLESİNDEN YURDUNUSEVEN’E ZİYARET
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, ziyaret etti. Yurdunuseven, “Bizleri bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’si ile nasıl bin yıldır kardeşçe yaşıyorsak bundan sonrada kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
 
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı eşi Emine Kumartaşlı ile birlikte İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek çalışmaları hakkında İl Başkanı Yurdunuseven’e bilgiler veren Kumartaşlı, hükümetin terörle mücadele konusundaki kararlılığını sonuna kadar desteklediğini ifade etti. Kumartaşlı, “Terörle mücadele aralıksız olarak devam etmelidir. Görüyoruz ki hükümet terörle mücadele konusunda ciddi adımlar atıyor. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonların devam edeceğinden eminiz. Hükümetin kararlığı şehit ailelerimizi ve gazilerimizi mutlu etmektedir. Vatan toprağına, vatan bayrağına göz diken teröristler imha oluncaya kadar yapılan bu kararlı mücadelenin hep destekçisi olacağız. Hiçbir güç ve kuvvet Türkiye Cumhuriyetini bölemez ve bölemeyecek” dedi.
 
TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve eşi Emine Kumartaşlı’nın ziyaretinden duyduğunu mutluluğu dile getiren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, terörle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. Kumartaşlı’nın konuşmalarına destek veren Yurdunuseven, operasyonlarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan (c.c) rahmet ailelerine baş sağılığı dileyerek, yaralananlara da acil şifalar diledi. Yurdunuseven şöyle konuştu; “İsmail kardeşimizin ifade ettiği gibi hükümetimiz terörle mücadele konusunda son derece kararlı. Tüm teröristler imha olana kadar operasyonların süreceğini Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız sürekli dile getiriyor. Daha önceki konuşmalarım da ifade ettiğim gibi bizleri bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i, Alevi’si ile nasıl bin yıldır kardeşçe yaşıyorsak bundan sonrada kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz.” Yapılan konuşmaların ardından Yurdunuseven ve Kumartaşlı bir süre sohbet ettiler. 
 
Editör: Haber Merkezi