Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vali Yiğitbaşı’nı Makamında Ziyaret Etti

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Eğitim Semineri kapanış programına katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret etti.

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Valilik Binası girişinde karşıladı.

Yatırımları Anlattı, Talepleri İletti

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Ersoy, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Yiğitbaşı ile bir süre görüştü. Kendilerini ilimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a Afyonkarahisar’ın ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle şehrimize kazandırılan yatırımların mevcut durumu ve bu konuda talepleri anlatarak, genel bilgiler verdi.

Turizmde İvme Kazandı

Nazik karşılaması ve misafirperverliği nedeniyle Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkür eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öncelikle Afyonkarahisar Valiliği görevinde bir aylık görev süresini geride bırakan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar temenni etti. Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel birikimi, zengin mutfağı, doğal güzellikleri ve son zamanlarda turizmde hayata geçirilen projelerle hızla ivme kazandığına değinen Bakan Ersoy, özverili çalışmaları ve gayretleri için Vali Yiğitbaşı’nı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi