Kudüs basın açıklaması -

Yeryüzünde etrafı mübarek kılınmış üç beldeden biri olan ilk kıblemiz, Mescidi Aksa ve bütün Filistin toprakları İşgalci terörist İsrail tarafından gasp edilmiş durumda.

Tüm dünyanın ve başta İslam ülkelerinin 3 maymunu oynadığı bir zamanda terörist İsrail sözde ulus devlet yasasını ilan etti.

Sözde yasada;

* İsrail'in başkenti Kudüs’tür.

* İsrail devleti(?), tüm dünya yahudilerinin anavatanıdır.

* Ülkede, kaderini tayin etme hakkı sadece yahudilere aittir.

* Hukukta bir boşluk olduğunda yahudi şeriatı esas alınacaktır.

* Ülkenin tek resmi dili İbranicedir

İfadeleri geçmektedir.

İsrail'in bu kararı almasında ki en büyük neden, karşısında ciddi bir mukavemet görmemesindendir.

  • Kim ne derse desin İsrail meşru bir devlet değildir, işgalcidir.
  • Kim ne derse desin İsrail'le her türlü ilişki teröre destektir, akan kana ortak olmaktır.

Ayrıca aklı başında olan hiçbir insan İsrail'den; vicdan, merhamet, barış ve adalet bekleyemez. Siyonist israil ile barış ve adalet kelimelerinin yan yana gelmesi mümkün değildir.

İsrail'e söz söylemek gereksizdir İsrail sözden anlamaz. Cennet mekân Erbakan Hocamızın dediği gibi “İsrail ancak güçten anlar.”

Müslüman idarecilerin siyonist İsrail ile olan her türlü ilişkileri kendilerine kötülük olarak yeter. Bizim sözümüz, sitemimiz, serzenişimiz kendi ikballerini İsrail ile iyi ilişkiler kurmakta gören herkesedir.

Duamız tüm Müslümanların Allah'tan başka sığınacak bir merci aramamalıdır.

Yine duamız tüm İslam ülkelerinin yöneticilerinin teslimiyetçi politikalardan kurtulmasıdır.

Allah'a hamd olsun ki biz, bu zamana kadar, Müslümanların lehine tek bir karar almamış olan Birleşmiş Milletlerden ve Nato'dan medet ummuyoruz.

Allah'a hamd olsun ki biz geleceğimizi ABD'nin limanına demir atmak da görmüyoruz.

Şimdi yapılması gereken en önemli şeyin İslam Birliğini yeniden kurmak olduğunu buradan ifade etmek istiyoruz. Bizler Bunu başarabilirsek Peygamber şehri Kudüs kurtulacaktır, ayrıca İslam Âleminin kalbine saplanmış paslı bir hançer olan ve dünya üzerindeki tüm kargaşaların tüm terör olaylarının tek müsebbibi terör örgütü İsrail yok olacaktır.

Bizler, Anadolu Gençlik Derneği ve gönlü Kudüs sevdasıyla dolu olanlar olarak, tek temennimiz Dünya üzerinde var olan ırkçı Emperyalist düzenin bir an önce yıkılmasıdır.

Editör: Haber Merkezi