Köylerin alt yapısının desteklenme toplantısı yapıldı

Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi Tahsisat Komisyonu Toplantısı Valimiz Güner’in Başkanlığında Yapıldı.
İlimiz genelinde 2016 Yılında Köydes projesi kapsamında tahsis edilen ödeneklerin İlçeler bazında Proje Dağılımlarının belirlendiği İl Tahsisat Komisyonu toplantısı Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erhan Günay, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Kurum Müdürleri, İl Özel İdaresi birim Amirleri, Teknik Personel katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Öncelikle bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2005 yılından itibaren düzenli olarak tahsis edilen ödeneklerin kullanımında gerekli hassasiyettin gösterilmesi, yerel paydaşlarla gerekli görüşmelerin yapıldıktan sonra belirlenmesi gerekmektedir. İlimize 2016 Yılı için 5.666.834 TL ödeneğinin tahsis edilmiştir. Bu ödeneklerden %30’luk kısmı ortak alım kapsamında asfalt alımında kullanılmak üzere tahsis edilmiştir” dedi.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner konuşmasının sonunda Köydes projesi kapsamında bulunan çalışmalarda gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yapılan her türlü işlemlerin ve faaliyetlerin düzenli olarak kontrolünün yapılmasını isteyerek, ilimiz genelinde 2016 yılı asfalt sezonunun başladığını, sezon boyunca kazasız ve belasız çalışmalar yapılması temennisinde bulundu.
 
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in konuşmasından sonra ilimiz adına 2016 yılı için Köydes Projesi kapsamında gönderilen ödeneklerin ilimiz merkezi ile ilçelerimiz düzeyinde tahsisatı yapıldı.
 
Editör: Haber Merkezi