KOSGEB KOBİGEL-KOBİ DESTEK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla yürürlüğe konulmuş olup, program kapsamında Türkiye genelinde imalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ’lerimize 300 Milyon TL destek verilecektir.
KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında 10. Kalkınma Planı, 64. Hükümet Programı KOBİ Stratejisi Eylem Planı ve Sanayi Stratejisi Eylem Planında belirtilen öncelikler dikkate alınarak,
1. Orta-Yüksek ve Yüksek Teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirme
2. Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Arttırılması
başlıklarında Proje Teklif Çağrıları hazırlanarak, KOSGEB tarafından yürürlüğe alınmış ve kurumsal internet sayfamızda (www.kosgeb.gov.tr)  yayınlanmıştır. Proje başvuruları; 1 Nisan – 6 Mayıs 2016 tarihleri arasında alınacaktır.
            Müdürlüğümüz tarafından KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgi ve hedef sektörleri içeren dokümanlar ekte sunulmuştur.
Toplantı Programı aşağıda belirtilmiş olup katılımlarınızı bekleriz. Ayrıca destek programının hedef kitleye etkin bir şekilde duyurulmasının Afyonkarahisar ilimizde  imalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ’lerimizin söz konusu desteklerden daha fazla yararlanmasına katkı koyacağını hatırlatır, iyi çalışmalar dilerim.
Mustafa ÇANAKÇI
KOSGEB İl Müdürü
 
 
KOSGEB KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
 
Yer: Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası
 
Tarih: 30 Mart 2016 Çarşamba günü
 
Program:
1- Başvuru ve Kayıt: 10.00-10.30
2- Açılış Konuşmaları: 10.30-11.00
3- KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Tanıtım Sunumu: 11.00-12.00
4- Soru- Cevap: 12.00-12.30


 
Editör: Haber Merkezi