KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!

Kripto FETÖ’cüler korkmanıza hiç gerek yok.
Yüce Türk Adaletinin satılmamış şerefli hakim ve savcıları, çok büyük özveriyle çalışan şerefli emniyet mensuplarımız, titiz bir çalışmayla içimizdeki pislikleri temizlemek için, durmaksızın 24 saat çalışmaya devam ediyorlar.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü, KOM şube Müdürü ile İstihbarat Şube Müdürü ve bu şubelerin ekipleri, bizlerin yarını için, selamete çıkmamız için canla başla çalışıyorlar.  Allah yar ve yardımcıları olsun..
ŞİMDİ HESAP VERME ZAMANI
Sermaye içindeki kriptolar ne kadar algı operasyonları da yapsanız, biz şöyleyiz böyleyiz de deseniz Yüce Türk Adaleti nerelerde ne haltlar yediğinizi neleri aktarıp döndürdüğünüzü , hangi entrikalara başvurduğunuzu, nasıl kul hakkı yediğinizi çok iyi biliyor..
Sırası geldiğinde herkes yaptığı melunluğun bedelini ödeyecek.

******* 

Metin Şehitoğlu’nun  TKDK İl Koordinatörü olarak görev yaptığı süre içinde Tınaztepe şirketler grubuna ne kadar teşvik verildi?
Afyon’da en fazla teşvik alan bu işletmeyle ne gibi ilişkiler var. Bu konular mutlaka araştırılacak ve gerçekler gün yüzüne çıkacaktır..
Afyon’da gıda toptancılığı yapanlar, mermerciler, müteahhitler, etçiler, sucukçular ve diğer sektörlerde faaliyet gösterenler kimlerin Kripto olduğunu tek tek deşifre etmeye devam edeceğiz.
Haşhaşiler, Adaletten kaçamayacaklar..

FETÖ-TEFE BARONU..

Bazı duyumlara göre çoluk çocuğunu, tefe baronu (İ.Y-K.Y)nin evinde 20 gündür saklayanlar devlet orayı bulamaz, giremez mi sanıyorsunuz?  Bundan sonra kaçışınız yok. Hem FETÖ’den hem tefecilikten dolayı hesap vermelisiniz!..

Öte yandan: bazı kamu kurum ve kuruluşların başında olan idarecilerle ilgili kamuoyunda tartışmalar devam ediyor…
Eğer bunca yaşanan olaydan sonra hala birileri FETÖ moku yiyorsa ve siz bunları gerekli mercilere iletmiyorsanız o zaman sizde celladınıza aşıksınız veya o pisliğe gırtlağına kadar bulaşmış olduğunuz anlamına geliyor..
Toplumların özgürlük mücadelesi bazen bedel ödemeyi gerektirir.
Nasıl ki; Ömer Halis Demir gözünü kırpmadan tümgenerali alnının ortasından vurarak şahadete yürüdü ve vatana millete sadakatini ortaya koyduysa bize düşende şimdi konuşmak ve bildiklerimizi anlatmaktır.
Eğer bu bedeli şimdi ödemezsek milletimiz ve neslimiz tarih boyunca olmadığı kadar tehlike altındadır..
Allah’ın Adaletin de, zaman aşımı olmaz.
Ey haşhaşiler, eli kanlı darbeciler, fetöcü tefeciler,: söndürdüğünüz ocakların, yaktığınız canların ve dalavere ile edindiğiniz malların  hesabını verme zamanıdır..
Devran döndü, kaçışınız yok…