Koordinasyon Toplantısı Bakan Eroğlu Başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Milletvekili Ali Özkaya, Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Vali Yardımcıları Dr. Adem Uslu ve Erhan Günay, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanlığı üst düzey yöneticileri, İGM Başkanı Salih Sel, Atsa Yönetim kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Bölge ve İl Müdürleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu; “Bakanlığımızın Genel Müdürleri, Bölge Müdürleri, il müdürleri ve Afyonkarahisar ilinin yöneticileri buradalar. Afyonkarahisar’a birçok yönden faydamız, katkımız ve desteğimiz olsun diye bugün bu saatte bakanlığımızın üst düzey yöneticileri ile birlikteyiz.  Afyonkarahisar’da yapılmış ve yapılacak olan yatırımları Bakanlığımız ve Afyonkarahisar yöneticileri ile bir araya gelerek değerlendireceğiz. Bu toplantıda Afyonkarahisar için yapılacaklar konusunda değerlendirmelerde bulunacağız. Afyonkarahisar çok şanslı bir yer. Şu anda ilimiz barajlar ve göletler diyarı oldu. Sulama tesisleri ve bunun yanında birçok projeye burada imza atacağız. Toplantımızda DSİ, Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Meteoroloji Genel Müdürlükleri bizleri bilgilendirecekler. Bizler Afyonkarahisar için tam kadro buradayız. Bizler bundan sonra da Afyonkarahisar’a katkıda bulunmak adına her zaman burada olacağız. Ben toplantıya katılan herkese teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.
 
Toplantının açılış konuşmasının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı DSİ, Orman, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Meteoroloji Genel Müdürleri sırasıyla sunumlarını yapıtılar.
 
Sunumların ardından İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve diğer katılımcıların sunumlarda belirtilen konular ile ilgili talepleri yazılı olarak alınarak gereği yapılmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara aktarıldı.
 
Editör: Haber Merkezi