Kongre Heyecanı Yeniden Başladı

Mart ayında yapılması planlanan ancak koronavirüs nedeniyle ertelenen 7.Olağan Kongre sürecinin yeniden başlamasıyla ilgili Kütahya Koordinatörü ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven bir mesaj yayımladı.Yurdunuseven mesajında; "Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelediğimiz 7.Olağan Kongrelerimize yeniden başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Kongreler teşkilatımız ve milletimiz için bir kan tazeleme ve safları sıklaştırma niteliği taşıdığı için ayrı bir önem taşımaktadır. Koronavirüse karşı tedbirlerimizi alarak gerçekleştirdiğimiz 7.Olağan Kongre sürecimizin Teşkilatımıza ve Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi

AK PARTİ'de GÖREV BAYRAK YARIŞIDIR

AK Parti'de görevi devreden yönetimin görevinin sona ermediği sadece bayrağı devrettiğine vurgu yapan Yurdunuseven; "Partimize gönül vermiş, bu davaya baş koymuş tüm dava arkadaşlarımız görevi devrettikten sonra görevinin sona ermediğini, partimize ve milletimize hizmete devam etmeyi bir görev bilmesi gerektiğini, görevi devralan Yönetim Kurulumuz ise bayrağı daha ileriye taşıyacağını bilir." dedi.

7.Olağan Kongre sürecine Koordinatörü olduğu Kütahya ilinin Şaphane ilçesinden başlayan Yurdunuseven; "Milletimize hizmeti daha iyi yerlere taşımak için tüm teşkilatımız ve Milletvekillerimizle birlikte ülkemizin her ilinde, ilçesinde bir araya gelip bir tazelenme sürecine girmiş bulunuyoruz. Şaphane, Simav ve Gediz ilçelerimizde başladığımız 7.Olağan Kongre sürecimizde görevini devreden Yönetim Kurullarımıza bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bayrağı, görevi devralan Yönetim Kurullarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz öncelikle milletimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

Kütahya Koordinatörü Milletvekili olması dolayısıyla Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen bazı kongrelere katılamadığınıda belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Tüm teşkilatımız ve Milletvekillerimiz gibi bizlerde verilen görev ne olursa olsun milletimize hizmet uğrunda çalışmayı kendimize görev bildik. Koordinatörlük görevinin şahsıma uygun görülmesi nedeniyle de yine Kütahya İlimizde partimize ve milletimize canla başla hizmet ediyoruz. Şehrimiz Afyonkarahisarımızda da gerçekleştirilen kongrelere her fırsatta katılıp kongrelerimizde teşkilatımızla bir araya geliyoruz. Ülkemizin her köşesinde coşkuyla başlayan 7.Olağan Kongre sürecimizin tüm ülkemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Editör: Haber Merkezi